• Brink 9 A 6852 EE Huissen
  • 085-070 58 45
  • info@slagerijpetershuissen.nl
  • ma - vrij: 08:30 - 18:00 uur
  • za: 08:00 - 17:00 uur

Wat zal het zijn? 

Naast het basisassortiment van rundvlees, kalfsvlees, varkensvlees en gevogelte hebben wij ook, afhankelijk van het seizoen, lamsvlees, hertenvlees en wildvlees . Graag vooraf bestellen.  

Selectie van onze partyservice

Plannen gemaakt om gezellig te tafelen met vrienden of familie. Maak het naast gezellig ook nog eens super lekker met onze gourmet of fondueschotels.

Borrelhapjes, feesthapjes, hartige hapjes of zoete hapjes. In een bakje, schaaltje of op een stokje. Onze hapjes zijn altijd een succes en onweerstaanbaar lekker.

Onze salades zijn een echte verwennerij. Ook voor smaakvolle en mooi opgemaakte salades met vlees, kip of een vegetarische salade ben je van harte welkom.

Een gezellige borrelavond met hapjes in de planning? Dan is een Partypan gevuld met lekkere warme hapjes ideaal. Simpel en snel. Laat het borrelen maar beginnen.

Barbecueën, gezellig in de achtertuin met huisgenoten of gezin. Voor bedrijfsfeestjes, tuinfeestjes, op locatie tijdens 'n groepsuitje. Daar hebben wij de BBQ compleet voor. 

Maak je verjaardagsfeest, borrel of ander feestje extra bijzonder met onze homemade borrelplanken. Of om in het weekend samen met vrienden of familie van te genieten.